Hallo allemaal! Mijn naam is Milan Pakan, en ik loop de komende maanden stage bij XXL Hosting. In deze blogpost stel ik me graag aan je voor!

Ik ben 18 jaar oud, woon in Leeuwarden, en volg momenteel de opleiding ICT-Beheerder aan het Friesland College. Ik hoop tijdens deze stage veel ervaring op te doen en te leren over serverbeheer en webhosting, wat ik niet alleen voor mijn opleiding, maar ook voor mijn eigen bedrijf kan gebruiken.

Toen ik net in Leeuwarden kwam wonen, had ik een leuk baantje in de detailhanden waarmee ik prima wat bij kon verdienen. Zeker als 17-jarige. Helaas kwam ik door de coronacrisis zonder werk te zitten. Na 3 maanden niet gewerkt te hebben, besloot ik om een eigen bedrijf te beginnen en mezelf bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. Als ondernemer biedt ik allerlei ICT diensten aan, zoals het bouwen van netwerken, servers, workstations en game-PC's. Ik heb momenteel al een tiental klanten, en het gaat erg goed!

Als ik niet aan het werken of studeren ben, hou ik erg van sporten, nieuwe skills ontwikkelen of een terrasje pakken met vrienden.

Ik hoop leuke ervaringen te mogen opdoen bij XXL; een bedrijf waar klantvriendelijkheid en service centraal staan. Daarnaast biedt XXL ook leuke uitdagingen op het gebied van project en het oplossen van problemen. Omdat ik ook meedraai op de support, heb ik al een aantal van jullie gesproken, en spreek ik andere wellicht binnenkort! We staan voor je klaar https://www.xxlhosting.nl/contact.